Ring oss på:
913 87 590

Ring oss på:
913 87 590

Ny daglig leder i Øko AS

30. oktober 2019

Vi gratulerer Øystein Døviken Baardsen med ny stilling her i Øko AS. Han har nå tatt over som Daglig Leder i bedriften.

Øystein har bred erfaring og kompetanse innen faget og stiller dermed godt rustet til jobben. Positiv, løsningsorientert og effektiv er noen av de mange gode egenskapene han innehar og som vi setter stor pris på. Det har vært viktig for oss å finne en person med mye kunnskap og en iver til å utvikle firmaet videre. Øystein har beina godt plantet på jorden og han er ikke redd for å ta i et tak for å komme i mål. Han er godt likt både blant ansatte og kunder. Vi gleder oss til tiden fremover!

Copyright 2017 Øko AS | All rettigheter reservert | Personvernerklæring
varmepumpeportalen.no-logo
Øko AS anbefales av varmepumpeportalen.no!
Kontaktskjema
Telefon
Åpningstider
Mandag til fredag kl. 0730-1530
chevron-down