Kan vi hjelpe deg med noe?
Øko AS Logo
Øko AS Logo

Bosch varmepumper

Bosch Compress 7001i LW

Væske-vann varmepumpe

Den nye Compress 7001i LW er en strømsparende oppvarmingsmaskin! En inverterregulert væske/vann-varmepumpe fra Bosch som justerer seg trinnløst etter husets oppvarmingsbehov. Dette resulterer i en jevn, lun og pålitelig varme i din bolig. Den innebygde varmtvannsberederen kan holde på opptil 300 liter varmtvann, perfekt for større husholdninger eller de som har badekar. Stillegående drift, enkel appstyring fra din mobil og et moderne designspråk er bare noen av de mange fordelene med denne nye Compress 7001i LW.

Alternativet for deg med begrenset takhøyde

Den nye Compress 7001i er også tilgjengelig i en mindre størrelse. Selv om varmepumpen er kun 118 cm høy, gir den likevel den samme kraftfulle effekten som sine større søsken i samme serie. Takket være en dedikert varmtvannsbereder med samme design som varmepumpen vil du ikke miste muligheten for varmtvann. Varmepumpen og varmtvannsberederen blir plassert side om side for en stilren løsning.

Compress 7000i AW

Luft-vann varmepumpe

Compress 7000i AW med inverter-teknologi er mer effektiv enn noensinne. Varmepumpen gir boligen din en behagelig varme og reduserte fyringsutgifter. Luft/vann-varmepumpen tilpasser seg husets energibehov og legger seg på et effektnivå som samsvarer med utetemperaturen. Den smarte teknologien øker varmepumpens effektivitet, reduserer forbruket og gir huset ditt en stabil og god varmekilde. Alt i alt er Compress 7000i AW en smart og pålitelig løsning for å spare på energikostnadene og opprettholde ønsket komfortnivå i ditt hjem.

Kontakt oss