Ring oss på:
913 87 590

Ring oss på:
913 87 590

Snøsmelt

Når man installerer vannbåren varme kan det være interessant å inkludere muligheter for snøsmelting av innkjørsel, gangvei inn til boligen, trapper og lignende. Dette gjøres ved at man legger gulvvarmerør fylt med frostsikker væske under bakken der det trengs varme.

Øko AS kan også tilby forskjellige typer styring av anlegget som timerstyring eller app-styring for mobiltelefoner. Ved sistnevnte kan man for eksempel sørge for å starte opp snøsmeltingen av oppkjørselen før man kommer hjem fra jobb eller reise. Man kan også installere en kombinasjon av regn-/snøsensor og temeratursensor som "vet" når den skal aktivere snøsmeltanlegget, slik snøsmeltingen kan starte mens man sover om det skulle det ha snødd om natten.

Det er ikke til å stikke under en stol at det å smelte snø og is er energikrevende. Typisk effektbruk er 250 watt per m2. Til gjengjeld er det vanligvis ikke veldig mange dager i året det snør på Sørlandet. Totalt sett vil energiforbruket normalt ikke være avskrekkende, alt avhengig av størrelsen på arealet som skal smeltes og hvor "normalt" vinterhalvåret blir.

Få tilbud
Copyright 2017 Øko AS | All rettigheter reservert | Personvernerklæring
varmepumpeportalen.no-logo
Øko AS anbefales av varmepumpeportalen.no!
Kontaktskjema
Telefon
Åpningstider
Mandag til fredag kl. 0730-1530
chevron-down