Ring oss på:
913 87 590

Ring oss på:
913 87 590

Vannbåren gulvvarme

Vannbåren gulvvarme gir en lun, jevn og behagelig varme. Det blir mindre støv og du har mulighet for å redusere fyringsutgiftene, sammenlignet med tradisjonelle oppvarmingsmetoder, da du kan benytte deg av mer energieffektive og miljøvennlige varmekilder som varmepumpe.  Investerer du i vannbåren gulvvarme øker du boligens verdi. Ved installasjon av vannbåren gulvvarme i eksisterende bolig, eller ved kombinasjon med energieffektive varmekilder, får du også muligheten til å søke tilskudd fra staten via ENOVA.

Hvorfor velge vannbåren gulvvarme?

Vannbåren gulvvarme kan enten støpes ned i betong, legges i trebjelkelag, festes direkte på tregulv med flytsparkel over eller legges i spesielle plater som vi bruker i eldre boliger og renoveringsprosjekter.

Vannbåren gulvvarme er etter vår mening den beste form for oppvarming!  Den gir en lun og behagelig varme, samtidig som den i seg selv reduserer oppvarmingsutgiftene, da varmen kommer fra gulvet og avtar etter hvert som den stiger opp i rommet. Det vil derfor alltid være kaldest oppunder taket i et rom med vannbåren gulvvarme, og du vil få varmen der du oppholder deg i rommet. I et rom med elektriske panelovner eller en vedovn, vil det alltid være varmest oppunder taket, mens det er kaldest nede ved gulvet. Altså det motsatte av om du har vannbåren gulvvarme.

Monterer du vannbåren gulvvarme i nye boliger kan du sløyfe pipe (ca. kr. 30 000,-) og vedovn/peis (± kr. 15 000,-). Monterer du derimot elektriske varmekabler, må du også montere pipe. Monterer du vannbåren gulvvarme i eksisterende boliger så gis det per i dag tilskudd fra ENOVA. Monterer du varmepumpe, vedovn med vannkappe eller solfangere tilknyttet det vannbårne systemet får du ytterligere støtte fra ENOVA. Alle disse støtteordningene er ment for å spare energi og miljø i Norge samtidig som du får et behagelig inneklima med mindre støv. Vannbåren gulvvarme anbefales av Norges Astma og Allergiforbund på grunn av mindre støv og støvforbrenning i boligen.

Med vannbåren varme kan du redusere fyringsutgiftene dine med opptil 75%, avhengig av energikilde.

Vi er leverandør av de fremste europeiske produsentene av vannbårne varme-systemer, som igjen gir trygge og gode investeringer for våre kunder.Få tilbud!
Copyright 2017 Øko AS | All rettigheter reservert | Personvernerklæring
varmepumpeportalen.no-logo
Øko AS anbefales av varmepumpeportalen.no!
Kontaktskjema
Telefon
Åpningstider
Mandag til fredag kl. 0730-1530
chevron-down