Ring oss på:
913 87 590

Ring oss på:
913 87 590

Vedkjele

Mennesker som har vedhogst som rekreasjon, eller som for øvrig har enkel tilgang på ved, kan spare stort ved installasjon av en vedkjele. Den egentlige fyringskostnaden blir da din egen fritid med motorsag og kløyver, og sannsynligvis en sirkulasjonspumpe, samt avtrekks-/tilluftsvifte. Typiske anlegg for vedkjeler er gårdsbruk. Man kan med vedkjele varme opp ett eller flere hus som for eksempel kårbolig, samt låve, varmt forbruksvann og lignende. Det er også vanlig å benytte vedkjele til eneboliger. Typisk kjøres pallevis med ved inn i fyrrommet, og man fyrer opp vedkjelen en til to ganger per dag, alt avhengig av anleggets størrelse og utetemperatur.

Øko AS leverer vedkjeler med stort vedmagasin. Dette gjør at man reduserer antall ilegg i vedkjelen. Vi leverer komplette anlegg med vedkjele, akkumulatortank, pipe og styringssystem.

Typisk for et vedfyringsanlegg er at man i tillegg til selve vedkjelen har en backup i et eletrisk element i akkumulatortanken. Dette sikrer at man opprettholder varmen i huset, samt varmt forbruksvann. Disse akkumulatortankene kan man også samkjøre med andre varmekilder så som varmepumpe, solfangere og mye annet.

Få tilbud
Copyright 2017 Øko AS | All rettigheter reservert | Personvernerklæring
varmepumpeportalen.no-logo
Øko AS anbefales av varmepumpeportalen.no!
Kontaktskjema
Telefon
Åpningstider
Mandag til fredag kl. 0730-1530
chevron-down