Kan vi hjelpe deg med noe?
Øko AS Logo
Øko AS Logo

Om Øko AS

Generelt
Bedriften ble opprettet i 1998 og besitter i dag en bred og solid kunnskap innen varme- og kjøleteknikk. Vi bestreber oss på å levere et komplett kvalitetsprodukt som kunden kan ha god nytteverdi av i mange år framover. Vi leverer vannbårne varmeanlegg til både private og næringsdrivende, alt fra leiligheter og eneboliger til store næringslokaler som kontorer, butikker, produksjonshaller, menighetslokaler med flere (se noen av våre referanser her).

Tilpasset den enkelte
Vårt kjernevirkeområde er vannbåren gulvvarme med luft-vann varmepumpe, bergvarmepumpe med energibrønn eller el-kjel. Samtidig leverer og installerer vi radiatorer, viftekonvektorer, bafler og luftgardiner. Til de med god tilgang på ved kan vi levere vedkjeler eller vedovner med vannkappe. Vi fører også pelletskjeler og flisfyrer om det er ønskelig. For de som har sett seg lei av å måke snø kan vi levere snøsmelteanlegg til for eksempel innkjørsel og gangveier. For varme dager kan vi installere innfelte støysvake vannbårne kjøleanlegg - enten passive som benytter det “kalde” vannet i energibrønnen, eller aktive drevet av isvannsmaskiner.
 
Kvalitet i alle ledd
Vi forholder oss til kvalitetsmerker som NIBE, Bosch, Daikin, Grundfos, OSO, Høiax, med flere. Våre montører er faglig dyktige, løsningsorienterte, ryddige og hyggelige.
 
Service og vedlikehold
Vi tilbyr også serviceavtaler tilpasset det enkelte anlegg for å ivareta at varmeanleggets driftsforhold forblir gode samt at anleggets levetid forlenges.
 
Økonomisk og smart
Vannbårne varmeanlegg er en investering for fremtiden som øker boligens verdi, gir økt komfort sammenlignet med andre oppvarmingsanlegg og legger til rette for å kunne gjøre store besparelser i fyringsutgiftene.
 
Vi har kontorer på Lumber i Vågsbygd, Kristiansand S. og er aktive i hele Agder.
Telefon

Vårt sentralbord:
+47 913 87 590

Åpningstider

Man-fre:
kl. 07.30-15.30
Lør-søn: Stengt

Facebook
Org.nr.

924824484

Kontakt oss