Kan vi hjelpe deg med noe?

NIBE

Øko AS har i en årrekke levert varmepumper fra Nibe til eneboliger og næringsbygg i Agder fylke. Maskinene fra NIBE kjennetegnes av kvalitet, driftssikkerhet og brukervennlighet.

Væske-vann

Superior

Luft-vann

Premium
nibe rmu s40 tradlos romenhet

Smartstyring

Kontroller varmepumpen

NIBE er et svensk firma som har lang erfaring med å bygge kvalitetsvarmepumper. På verdensbasis har NIBE 13 500 ansatte, og i 2016 omsatte de for ca 15 mrd. SEK. Som Nordens største og blant Europas ledende produsenter av varmeløsninger for boligmarkedet, er vi glade for å kunne være blant NIBEs største leverandører av væske-vann varmepumper på Sørlandet.

Øko AS selger og monterer væske-vann og luft-vann varmepumper fra NIBE.

myuplink logo
myuplink 1 750x500 nibe
Med NIBE myUplink kan du styre og overvåke varmepumpen og varmen i hjemmet ditt. Den gir deg raskt et overblikk over status, og du kan sjekke og styre fra hvor som helst, når som helst. Oppstår det driftsfeil, får du straks beskjed på e-post eller i appen, slik at eventuelle tiltak kan iverksettes. NIBE myUplink fungerer både på smarttelefon, nettbrett og datamaskin, slik at du har full frihet og full kontroll.

Har du timebasert strømavtale? Smart Price Adaption tilpasser varmepumpens forbruk utover døgnet til klokkeslettene som har lavest strømpris. Om strømprisene øker i kommende time, tilpasser varmepumpen seg i forkant og senker produksjonen. Når prisene går ned igjen, øker varmepumpen produksjonen. Dette skjer automatisk med NIBE myUplink og Smart Price Adaption, og lar varmepumpen virkelig bli en del av det smarte hjemmet.

Med værstyring kan du la varmepumpen tilpasse seg etter værmeldingen. Varmepumpens smartteknologi er proaktiv og vet når de brå værforandringene kommer og kan optimalisere driften deretter. Det gir en enda mer effektiv varmepumpe.
Last ned myUplink: https://myuplink.com/login

Kontakt oss